پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

رای منفی سناتور آمریکایی به لایحه کمک به اوکراین

سناتور آمریکایی جمهوری‌خواه که از حامیان اصلی کمک مالی و نظامی واشنگتن به اوکراین بود به لایحه جدید کمک به کی‌یف رای منفی داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن‌پست اعلام کرد که لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا که پیش از این از حامیان اصلی کمک به اوکراین بود، پس از دیدار با ترامپ نظر خود را تغییر داده و به لایحه کمک ۶۰ میلیارد دلاری واشنگتن به کی یف رای منفی داد.

 

لیندسی گراهام دراین‌باره گفت: اوکراین دارای منابع زیادی است و ایالات متحده دارای بدهی ملی ۳۴ تریلیون دلاری است. این ایده ترامپ بوده و می تواند آرای زیادی را در مجلس نمایندگان و سنا به دست آورد.

 

سه‌شنبه گذشته دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان مجلس سنای آمریکا سرانجام بسته امنیت ملی به ارزش ۹۵ میلیارد دلار شامل کمک به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کردند.

 

در رأی‌گیری آخر سنا که امروز برگزار شد، لایحه مذکور با ۷۰ رأی موافق مقابل ۲۹ رأی مخالف به تصویب رسید. بعد از ماه‌ها تأخیر و سنگ‌اندازی جمهوری‌خواهان در مسیر تصویب این لایحه که عمدتاً گنجانده شدن یا نشدن بسته امنیت مرزی، محور این مخالفت‌ها را تشکیل می‌داد، تصویب لایحه مذکور اقدامی قابل توجه محسوب می‌شود.

 

البته ورود این لایحه به مجلس نمایندگان که اکثریت آن را جمهوری‌خواهان تشکیل می‌دهند، سرنوشت مبهمی را پیش رو دارد؛ جایی که محافظه‌کاران برای عدم تصویب آن و تخصیص کمک به کشور جنگ‌زده اوکراین، روی مایک جانسون، سخنگوی این مجلس فشار زیادی آورده‌اند. آنها تأیید و تصویب این لایحه را به تأمین امنیت مرز جنوبی آمریکا منوط کرده‌اند. جانسون ساعاتی پیش از رأی‌گیری امروز سنا گفت که اجازه ورود این لایحه را به صحن مجلس نمایندگان نخواهد داد.

 

در آستانه دومین سالروز حمله روسیه به اوکراین (۲۴ فوریه)، این پول برای کی‌یف بسیار حیاتی محسوب می‌شود البته تصویب لایحه مذکور در سنا، آن را به مجلس نمایندگان که اکثریت آن در اختیار جمهوری‌خواهان است، ارسال خواهد کرد. پس از انتقاد ترامپ از این لایحه، ۱۸ جمهوری‌خواه از آن حمایت کردند.

 

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که ماه‌ها به‌دنبال تصویب این لایحه است، گفته که اگر کنگره در تصویب این لایحه ناکام بماند، به جرم «قصور» محکوم خواهد بود. این لایحه ۶۱ میلیارد دلار برای اوکراین، ۱۴ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی و ۴.۸۳ میلیارد دلار برای شرکای آمریکا در منطقه هند-اقیانوس آرام از جمله تایوان را شامل می‌شود./ مهر

ارسال نظر